O NAMA

NAŠA PRIČA, NAŠ CILJ, NAŠ TIM

Iza odista uspešnih poslova stoje stručni, odgovorni i posvećeni zaljubljenici u svoj posao. “Fish world” je kompanija koju je 2015. godine osnovao tim upravo takvih ljudi. Od zajedničkog interesovanja i ljubavi ka akvaristici, preko akvaristike kao hobija koji prerasta u više od toga, do firme koja drži do kvaliteta svojih usluga i profesionalnog odnosa sa svakim klijentom. U želji da morsku akvaristiku približimo domaćem tržištu, razvijemo je i podignemo na zavidan nivo, trudimo se da utičemo ličnim primerom.

“Fish world” kompanija je prva i jedina kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju morskih ribica i ostalih morskih organizama. Bogata kolekcija morskih organizama koju nudimo obuhvata više desetina vrsta morskih ribica, morskih ježeva, puževa i zvezda, jegulja, rakova i raznih drugih stanovnika podvodnog sveta. Puki transport ovih dragocenih stvorenja od egzotičnih krajeva do akvarista na ovim prostorima je samo delić našeg celokupnog posla. Stručan pristup i poštovanje same akvaristike i prirodnog bogatsva mora nalažu nam da u svakoj etapi poštujemo načela i zakone same prirode. Stoga je glavni cilj da se morskim ribicama i ostalim organizmima obezbede životni ambijent i uslovi najsličniji autentičnim, prirodnim.

“Fish world” poseduje specijalizovani karantin za prihvat ribica i drugih morskih organizama, a svakoj dopremljenoj jedinki je obezbeđen adekvatan tretman. Ovo obuhvata primenu kompletnog antibakteriološkog i antiparazitskog režima tokom perioda boravka u prihvatnom karantinu, kako bi se u Vaš akvarijum uneli zdravi i adaptirani organizmi. Pored bogate kolekcije samih stanovnika morskih akvarijuma, “Fish world” je uvoznik i distributer kompletne prateće opreme neophodne za opremanje morskih akvarijuma različite veličine, kao i širokog asortimana preparata i proizvoda potrebnih akvaristima za uspešno čuvanje svih stanovnika akvarijuma i održavanje uslova života u njemu. Stoga, ukoliko želite najrazličitije vrste morskih ribica i drugih organizama, ako Vam za već postojeći akvarijum nedostaje deo specijalizovane opreme ili Vam treba pouzdan dobavljač preparata za akvarijum, pretražite naš asortiman i pronađite proizvod koji Vam nedostaje. Možete nas posetiti lično na adresi, kontaktirati telefonom ili porudžbinu izvršiti putem interneta. Zadovoljan klijent je merilo stvarnog uspeha kompanije i zato nam je komforna i uspešna saradnja sa svim potencijalnim i stalnim kupcima prioritet. Da bismo jeodržali, nudimo povoljne cene, različite načine plaćanja, pouzdanu dostavu proizvoda, kao i sve vrste savetovanja i konsultacija sa našim članovima tima. Uz naše široko znanje, iskustvo i bogatu kolekciju proizvoda, uživaćete u čarima mora u svom okruženju na sasvim novi način.

7 GODINA ISKUSTVA

„Fish world“ kompanija je spoj znanja, iskustva i profesionalizma. Ispunjavamo visoke standarde moderne akvaristike i savremenog poslovanja.

ZNAMO SVOJ POSAO

Svakim aspektom našeg poslovanja bave se najkompetentniji članovi tima, jer verujemo da je kvalitet pružene usluge najbolja reklama.

BOGATA PONUDA MORSKIH ORGANIZAMA

Morski organizmi egzotičnih krajeva na jednom mestu. Prihvatni karantin i stručno održavanje. Za zdrave i atraktivne stanovnike Vašeg akvarijuma.

SAVREMENO OPREMANJE AKVARIJUMA

Proizvodi renomiranih proizvođača za opremanje akvarijuma, proizvodi za kondicioniranje vode i ishranu morskih organizama.

FISH WORLD

NAŠ TIM

Branko Djuragin

Izvršni direktor
Koordiniše rad članova kompanije i sinhronizuje etape poslovanja, od uvoza proizvoda do dostave klijentima. Višegodišnje iskustvo i široko znanje o akvaristici. Zagovara profesionalizam u radu i odgovoran pristup morskom ekisistemu.

Goran Biberdžić

Tehničar u karantinu
Stručan, iskusan i strogo profesionalan u vođenju prihvatnog karantina i održavanju zdravlja morskih organizama. Sprovodi aklimatizaciju pristiglih morskih organizama, preventivne i po potrebi terapijske tretmane. Poštuje savremene akvarističke standarde brige o morskim organizmima u skladu sa prirodnim zakonitostima.

Atila Hegediš

Prodavac
Petogodišnje iskustvo u trgovini preko interneta, odgovornost i posvećenost, čine ga prodavcem u kog se možete pouzdati. Informisaće Vas o traženim proizvodima, uputiti u uslove poslovanja i pobrinuti se oko efikasne isporuke poručenih proizvoda.

Stevan Ćirić

Prodavac
Komunikaciju sa klijentima i veštine individualnog pristupa svakom kupcu usavršio kroz šest godina rada u kol centru opšteg tipa. Informisaće Vas, uputiti i voditi kroz “Fish world” asortiman, kako biste odabrali adekvatne proizvode za Vaš akvarijum.